Kauneus on katsojan silmässä?

Kauneudesta puhutaan tänä päivänä niin paljon, että ajattelimme itsekin ottaa asiaan lyhyesti kantaa tämän blogipostin merkeissä.

Asiahan on usein niin, että me ihmiset teemme toisten ihmisten “kauneudesta” päätöksiä ja tuomioita ihan sekunnin kymmenesosien tarkkuudella. Mielenkiintoisin pointti on siinä, että useimmiten olemme myös oikeassa melkoisella tarkkuudella. Eikö niin? Miksi ylipäänsä arvioimme toisten kauneutta? Syy on varmasti siinä, että mietimme toista ihmistä joko parittelukumppanina tai sitten jonkunlaisena vastuksena omalle kyvyllemme löytää kumppani itsellemme. Siitähän siinä on lopulta kyse.

Mitä keinoja sitten ihan tavallisella ihmisellä voisi olla “parantaa” kauneuttaan?

Sisäisestä kauneudesta puhuminen voi joillekin kuulostaa hiukan lässynlää-puheelta, mutta totuus on kuitenkin se, että sisäisesti hyvinvoiva ihminen useimmiten näyttää hyvältä myös ulkoisesti. Esimerkiksi naisten tapauksessa tämä usein tarkoittaa ihan vain sitä, että henkilöllä on hyvä olo itsestään (näyttipä sitten ulkoisesti miltä tahansa), ja niin että tämä manifestoituu sitten esimerkiksi hymyilynä.

Hymy on tunnetusti yksi parhaimpia keinoja houkutella muita hymyileviä ja hyvinvoivia yksilöitä luokseen, sen vuoksi siihen kannattaa panostaa. Ja jos ei ollenkaan hymyilytä, kannattaa siitä huolimatta hymyillä, ja pian kasvolihasten asento aikaansaa hyviä tuntemuksia.

Tietysti on olemassa myös keinotekoisia menetelmiä kauneuden lisäämiseen. Esimerkiksi naisten kohdalla juuri kasvojen kauneus on yleensä kaikken mielenkiintoisin osa. Emme voi sanoa, että suosittelisimme esimerkiksi kasvojenkohotusta ensisijaisena hoitomuotona, mutta joillekin se voi tuoda toivotun avun ongelmiin. Ennen leikkausta kannattaa lueskella muiden kasvojenkohotus kokemuksia, sillä sillä tavalla oikean suorittajan toimenpiteelle löytää paremmin. Kun etsii kasvojenkohotus kokemuksia netistä, on hyvä etsiskellä esimerkiksi videomuotoisia kokemuksia, sillä silloin yleensä näkee tuloksen livenä jo videolla, mikä voi auttaa arvioimaan tilannetta paremmin omalla kohdalla.

Asiasta kiinnostuneille perehtymistä voi jatkaa esimerkiksi täällä: Lisää tietoa kasvojenkohotuksesta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s